El conseller Delegat del Real Mallorca, Maheta Molango i la Directora de la Fundació Reial Mallorca, Aurora Sampol han visitat les instal·lacions de Projecte Home Balears a Palma. El seu president, Tomeu Català n’ha estat l’amfitrió i ha mostrat i explicat tots els racons i detalls d’un edifici renovat ple d’experiències i històries de superació. Català, un referent d’humanitat a les illes, ha compartit amb Molango i Sampol la manera de fer de l’equip que forma Projecte Home amb la missió d’atendre les persones amb problemes d’addiccions, afavorint el seu desenvolupament personal i la seva adequada integració en la societat, i desenvolupar accions preventives de les mateixes.

Durant la visita, algun dels participants d’algun dels programes que s’ofereixen ha volgut donar a conèixer la seva situació als representants del club que han quedat contents de veure com un dels joves lluia, casualment, una camiseta del Mallorca.

Poder fer camí plegats és una de les grans il·lusions de la Fundació Reial Mallorca per aquesta temporada. Des de la part més solidària del club es continua treballant amb entusiasme perquè el l’entitat pugui cooperar, en aquest cas, amb els projectes de Projecte Home, com de tantes altres iniciatives. És per això, i com un gest d’admiració, que dimecres al partit de Copa del Rei, el Mallorca lluirà el nom de Projecte Home a la part frontal de la camiseta de joc.

El president de Projecte Home Balears, Tomeu Catalá assistirà a la llotja.

662x372a_02132908img_2732