L’Estadi de Son Moix es vestirà de gala el pròxim 28 de novembre per acollir el partit oficial entre les seleccions femenines d’Espanya i Àustria, classificatori pel Mundial de França 2019. El president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Miquel Bestard, ha resaltat la importància d’aquest partit i ha agrait la col·laboració del RCD Mallorca per poder organitzar una autèntica jornada festiva. Maheta Molango, CEO del RCD Mallorca, ha destacat que «la importància del futbol femení és una realitat i el nostre suport és real perquè dia 28 sigui un gran esdeveniment.

Fanny Tur, consellera d’Esports del Govern; Marga Portells, directora insular d’Esports del Consell de Mallorca; i Susanna Moll, regidora d’Esports del Ajuntament de Palma, han acompanyat a Bestard i Molango en auesta presentación. Dia 28 l’esport escolar estarà mobilitzat per donar suport a la seleccioó espanyola ue compta amb tres jugadores malloruines, Virgina Torrecilla, Mariona Caldentey i Patricia Guijarro. A més, a les hores prèvies al partit Son Moix també serà seu d’una taula rodona moderada per Lola Romero, responsable de l’Atlético de Madrid feminas i una de les persones amb major jeraruia dins el futbol femení nacional. «El professionalisme és una realitat en el futbol femení espanyol i el treball de tota la gent ue l’envolta està aconseguint el just reconeixement, el ual a no té marxa enrera», ha apuntat Romero al departament de Comunicació del RCD Mallorca.

Les entrades (10 euros adults / 5 euros infantils) ja són a la venta a les oficines de Son Moix amb un horari de dilluns a dijous de 9:00 a 14:00 hores i de 15:30 a 18:30. Els divendres l’horari només és de matins. A més, les botigues de Cort i Son Moix també vendran les localitats per un partit històric, el primer internacional femení que acolliran les Illes Balears.