Avui, dilluns dia 10 de Setembre, a les 17:30h comencen els entrenaments de la FRM Academy.

 

Els primers a iniciar la seva jornada esportiva seran els més petits de la casa, els participants de les modalitats Sport Baby i la Junior. La Sport Baby és la modalitat que comptarà amb més participants, la qual ens ha obligat a tancar les places per la jornada de dilluns. Encara que, queden més dies lliures, com el dimecres, el divendres i el dissabte. Després, donarem pas als entrenaments de la modalitat de Tecnificació, on jugadors ja federats acudiaran setmana a setmana a millorar els seus aspectes tècnics.

Valoram positivament que des dels 3 i 4 anys optin per la nostra acadèmia per formar-se com a jugadors i com a persones, és una manera d’aportar els nostres valors fundacionals i de fomentar el mallorquinisme des de ben petits.

Esperam una jornada molt intensa i segurament amb alguna cara més que coneguda en el món del futbol i del nostres club, el RCD Mallorca. D’aquesta manera, esperam que tots els participants venguin amb la màxima il·lusió i amb totes les ganes de gaudir del nostre espai i de la nostra feina.

Així com, feim una crida a totes les famílies a assistira la jornada d’avui per si estaninteressats a inscriure el seu fill, i que sigui un acte de convicció per a ells.

 

Agrair de part de tot l’Equip de la Fundació Reial Mallorca la gran acollida que han tingut les nostres activitats, i ens comprometem a mantenir la nostra professionalitat.

 

 

Fundació Reial Mallorca, el cor mallorquinista.